Utställning 2019 Jag heter Louise Haglund och kommer från Ljungby, Småland. Ser mig själv som en multimediakonstnär som hela tiden växer inom det kreativa skapandet.

   Jag har alltid sedan jag var liten älskat att skapa och att få vara kreativ. Började teckna aktivt 2016 efter flera års uppehåll. Har sedan dess skapat allt från akryltavlor, fluid  art till att teckna realistiska porträtt.Min största inspiration får jag från nätet, vackra Instagramkonton, inredning och även från naturen. Idéerna kommer oftast till mig spontant i form av färgkombinationer.Är i en fas nu där jag provar mig fram med olika multimedietekniker och i ateljén målas just nu mycket blommor på stora canvas. Metallic färger som guld, rosé och silver är vanliga inslag i min konst. 

 På Södratorps kvarn kommer jag hålla min allra första utställning och det ska bli så spännande att för första gången få visa upp min konst mer publikt. Min förhoppning med den här utställningen är att min konst ska väcka känslor av glädje och harmoni.

 instagram:louisehaglundart